Boek als reisgids

In Weg van Water… neemt Berry van Oudheusden u mee op een ontdekkingstocht door het verleden, het heden en de toekomst van Wilhelminakanaal en Piushaven. Met enkele honderden oude en nieuwe foto’s en informatie over vele beziens- en wetenswaardigheden. Het boek leest als een reisgids en schenkt aandacht aan het ontstaan en de ontwikkeling van deze ‘waterstraat’, nautisch en industrieel erfgoed, architectuur, stadsnatuur, monumenten, historische gebeurtenissen, het leven langs, in en op het water etc.

Weg van Water… (132 pagina’s; full color) is nog altijd verkrijgbaar voor 10 euro bij de Tilburgse boekhandels en Regionaal Archief Tilburg (Kazernehof).

Dit boek is een coproductie van Stadsmuseum Tilburg en Stichting Straat en is vormgegeven door Remco van Dun.