SLOTWEEKEND

zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019
12.00 – 18.00 uur
Diverse locaties
Toegang gratis

Advies: kom op de fiets!

PROGRAMMAFOLDER SLOTWEEKEND (pdf)

slotweekend

Het evenement Groeten uit Berkel-Enschot wordt in het weekend van 5 en 6 oktober feestelijk afgesloten met een uitgebreid en zeer gevarieerd programma op twaalf locaties door heel Berkel-Enschot.
Op het programma staan optredens met dans, muziek, theater, zang, hoorspel en andere presentaties. Deze optredens zijn geïnspireerd op de verhalen van inwoners, de historie en bijzondere locaties.

Het programma wordt grotendeels uitgevoerd door regisseurs en cursisten van Factorium Podiumkunsten, Fontys Hogeschool voor de Kunsten en andere professionele kunstbeoefenaars en amateurs. Uiteraard zijn ook verenigingen en andere partijen uit Berkel-Enschot actief betrokken, waaronder Concordia, Scouting Berkel-Enschot, De Schalm, de familie Van den Bosch-Wijnen, Dansschool Van Opstal en zanggroep Inbetween.

De locaties waar de voorstellingen plaatsvinden zijn o.a. Ons Koningsoord, berceau Ons Koningsoord, de vroegere stationslocatie, ‘t Zwaantje (pleintje), De Druiventros, De Lange Akker, Corry’s Snuffelpaleis (kringloop), Boerderij Denissen, Arbie’s Beachhouse (zwembad), Burg. Brendersstraat, Oude Toren en Jan Tinbergenlaan.

Je kunt hier de programmafolder (pdf) van het slotweekend downloaden.

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober vindt hetzelfde programma plaats, met twee extra activiteiten op zondag. De programmafolder lijkt hieromtrent enige verwarring te geven:

Programmawijziging zondag 6 oktober:

Vanwege de verwachte weersomstandigheden gaan de volgende voorstellingen/activiteiten as. zondag niet door:

– Arbie’s Beachhouse
– Inbetween bij ‘t Zwaantje
– Tunnelvormige beukenhaag (achter Ons Koningsoord)

Voor alle overige activiteiten uit de programmafolder heten wij u van harte welkom!